Naturnära bostäder

Husen är ritade av Wingårdh som har tagit hänsyn till platsens ursprungliga värden, inte minst det natursköna läget och parkmiljöerna. Punkthuset med bostadsrätter får en fin innergård gemensamt med den ursprungliga villan. Alla lägenheter har balkong/uteplats som sträcker sig längs hela lägenheten. Den skarpögde noterar att det finns ett släktskap mellan villans och punkthusets tak i utformningen.

De fristående atriumhusenhar alla en privat innergård och gott om gräsytor utanför knuten. Samtliga bostäder har tillgång till parkering.

Villa Fehr kommer också att vara en del av livskvalitén med gemensamhetslokal och möjlighet att boka rum för övernattande gäster.

Lev luftigt i lägenhet

I punkthuset finns 20 lägenheter. Dessa kommer i tre utföranden från 65 till 83 kvadratmeter. Lägenhet 1302 är en ljus och luftig 3,5 rumslägenhet på 83 kvm med kvällssol. Här får livet gott om plats – inklusive dina saker som får ett eget förråd/garderob i lägenheten.

I den här bostaden får du utsikt i två riktningar med generöst ljusinsläpp och en balkong som sträcker sig längs med hela lägenheten. Njut av utsikten genom de höga fönstren när du vaknar och sätter ner fötterna på den gedigna ekparketten. Kök och badrum är naturligtvis utrustade med vitvaror och inredning från ledande leverantörer och badrummet är klätt av vitt kakel och mörkgrå klinker på golvet. Vissa tillval kan göras för att sätta din personliga prägel på bostaden.

Lev bekvämt i atriumhus

I Villa Fehrs trädgård ligger atriumhusen inbäddade i grönska. Dessa finns i tre utföranden, från 82 till 112 kvm. Mellanvarianten är en trerumsvilla på 94 kvm.

Här lever du bekvämt i markplan med en både insyns- och vindskyddad innergård, något som kännetecknar alla husen. Utanför finns gott om gräsytor och alla husen är lätt åtkomliga med bil. Inomhus möts du av en luftig planlösning med vita väggar och trestavsgolv i ek. Kök och badrumsinredning kommer från ledande leverantörer och kan även kompletteras med egna val.

Lediga lägenheter

Klicka på lägenheterna för att se planlösningen.

Loading…

Filer för nedladdning

Klicka för att se och ladda ner broschyrer och ritningar.